MALZEMELER:
- Keçi boynuzu ÖZÜ ( Özel baharatcılarda var )
- Süzme bal
- Nijer tohumu (1 çay bardağı)
- Kenevir (1 çay bardağı)
- 1 çig yumurta
- Un (2 yeme kaşığı)
- 3 çay bardak sade yem
- 2 çay Kaşığı Çekirdek
HAZIRLANIŞI:
Hepsini bir kabın içinde karıştırıp tünek yada başka bir meteryalın sarıp 180 derece fırında 5 dk kontrol ederek fırınlayın...Dikkat edin yakmayın... Ondan sonra soğumasını ve donmasını bekleyin... 1 saat sonra kuşlarınıza verin.. Sabah erken saatlerinde verirseniz gün içinde etkisini göstermiş olur...
- Keçi boynuzu ÖZÜ ( Özel baharatcılarda var )
- Süzme bal
- Nijer tohumu (1 çay bardağı)
- Kenevir (1 çay bardağı)
- 1 çig yumurta
- Un (2 yeme kaşığı)
- 3 çay bardak sade yem
- 2 çay Kaşığı Çekirdek
HAZIRLANIŞI:
Hepsini bir kabın içinde karıştırıp tünek yada başka bir meteryalın sarıp 180 derece fırında 5 dk kontrol ederek fırınlayın...Dikkat edin yakmayın... Ondan sonra soğumasını ve donmasını bekleyin... 1 saat sonra kuşlarınıza verin.. Sabah erken saatlerinde verirseniz gün içinde etkisini göstermiş olur...
⚡️Taklitler Aslını Yaşatır ⚡️